Menu
Strijp advocatuur beschermt uw creativiteit en kennis.

Intellectuele Eigendom

 

Uw bedrijfsnaam. De naam van uw product of dienst. Uw idee, uw schilderij, uw tekst, of uw handelsnaam. Uw website of foto. Uw uitvinding. Al deze zaken zijn waardevolle bezittingen die uw onderneming of product onderscheiden van de concurrentie. En al deze zaken kunnen beschermd zijn of worden door een recht van intellectuele eigendom (IE). Sommige IE-rechten ontstaan automatisch (en gratis) en zorgen voor bescherming. Om bescherming door andere rechten in te kunnen roepen kunnen specifieke handelingen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld registratie van een merk. Ook indien u uw rechten van intellectuele eigendom wil exploiteren dient dat op de juiste wijze vastgelegd te worden. Strijp advocatuur helpt u om uw rechtspositie te optimaliseren.

 

Strijp advocatuur helpt u uw rechten van intellectuele eigendom veilig te stellen en te verdedigen, national en internationaal. Ook indien u beticht zou worden van inbreuk op het recht van een ander kan Strijp advocatuur u van hoogwaardige rechtsbijstand voorzien.

Strijp advocatuur beschikt over diepgaande expertise op het gebied van:

  • auteursrecht
  • merkenrecht
  • handelsnaamrecht
  • portetrecht
  • modellenrecht
  • (on)rechtmatige publicaties en vrijheid van meningsuiting
  • octrooirecht

Indien u een vraag heeft met betrekking tot bovenstaande gebieden of die betrekking heeft op een onderwerp dat hieraan gerelateerd is, neemt u dan contact op via 040-2516030 of via het contactformulier. Dit contactformulier kunt u ook gebruiken om een afspraak te plannen of direct een vraag wilt stellen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Strijp advocatuur heeft een digitale wetbundel Intellectuele Eigendom samengesteld. In deze bundel treft u de belangrijkste regelingen die betrekking hebben op het Intellectuele Eigendomsrecht overzichtelijk gerubriceerd aan. Klik hier om de wetbundel gratis in te zien.