Menu

Michiel (M.M.) van der Marel

“Uw probleem oplossen is mijn werk”

Na ongeveer 10 jaar commerciële functies te hebben vervuld binnen het bedrijfsleven ben ik in 2010 privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende mijn studie was ik altijd geïnteresseerd in de reden waarom geschillen ontstaan. Mijn afstudeerscriptie ging daarom over het onderwerp “Miscommunicatie in de Bouw”. Ik stond daarin stil bij de juridische en menselijke aspecten die vaak ten grondslag liggen aan het ontstaan van problemen.

Na enkele jaren in dienst te zijn geweest bij een gerenommeerd Advocatenkantoor in Tilburg heb ik in 2013 Strijp Advocatuur opgericht.

Binnen mijn dagelijkse praktijk hou ik mij bezig met geschillen op het gebied van:
– Arbeidsrecht;
– Huurrecht;
– Contractenrecht;
– Procesrecht.

Naast het arbeids- en huurrecht heb ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het personen- en familierecht en het strafrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdgebied.
Gedurende de afgelopen jaren volgde ik diverse opleidingen om op de hoogte te blijven van de meest actuele stand van zaken. Zo rondde ik met goed gevolg verschillende verdiepingscursussen af waaronder in 2017 de Grotius opleiding Arbeidsrecht en in 2018 de opleiding Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren.

Als advocaat ben ik verantwoordelijk voor mijn optreden in de procesgang. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik een eigen oordeel vel over de zaak die zij aan mij voorleggen. Van cliënten verwacht ik dat zij actief betrokken blijven bij de behandeling van de zaak en mij telkens voorzien van de meest actuele en juiste informatie.

michiel@strijpadvocatuur.nl
040 251 60 30
http://nl.linkedin.com/pub/michiel-van-der-marel/6/134/930

Bekijk alle publicates van Michiel (M.M.) van der Marel

Ondersteuning

Naast Michiel van der Marel wordt er juridische ondersteuning geboden door een team van gemotiveerde WO en HBO juristen. Daarnaast werken er op kantoor ook doorlopend HBO-stagiaires die ondersteuning bieden aan de behandeling van de lopende dossiers. Al deze waardevolle collega’s staan u graag te woord en zullen eventuele eerste vragen beantwoorden dan wel doorspelen naar de behandelende medewerker. Ook is het mogelijk via hen een adviesgesprek in te plannen of om berichten achter te laten. Strijp advocatuur komt ook altijd graag in contact met gedreven (stagiaire) kandidaten ter versterking van het team.

info@strijpadvocatuur.nl

Bekijk alle publicates van Ondersteuning