Menu
Strijp werkt voor u.

Arbeidsrecht

Strijp Advocatuur staat zowel de werkgever als de werknemer bij op het gebied van het arbeidsrecht.

Onder het arbeidsrecht valt onder andere:

  • aangaan van arbeidsovereenkomst(en);
  • vraagstukken op het gebied van goed werkgever-/werknemerschap;
  • beëindigen van arbeidsovereenkomst(en);
  • betaling/ontvangst van loon.

Lees ook onze publicaties die specifiek gaan over het arbeidsrecht.

Om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen worden ieder jaarlijks opleidingen en cursussen gevolg. Daarnaast volgde Michiel van der Marel met goed gevolg de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht.

Vanaf 1 januari 2021 mogen alleen advocaten die ingeschreven staan voor deze specialisatie toevoegingen op dit rechtsterrein aanvragen. Voor deze specialisatie geldt vanaf dat moment namelijk aanvullende deskundigheidseisen in de inschrijvingsvoorwaarden. Wilt u als cliënt dat een toevoegingen wordt aangevraagd op het rechtsgebied van deze specialisatie? Binnen Strijp Advocatuur kan dit omdat Michiel van der Marel voldoet aan de eisen die de Raad stelt aan advocaten op het gebied van deskundigheid en vakbekwaamheid.

Indien u een vraag heeft met betrekking tot bovenstaande gebieden of die betrekking heeft op een onderwerp dat hieraan gerelateerd is, neemt u dan contact op via 040-2516030 of het contactformulier. Dit contactformulier kunt u ook gebruiken om een afspraak te plannen of direct een vraag wilt stellen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

AI Chatbot Avatar
⚠️ Deze chatbot wordt gebruikt voor test doeleinden. Aan de antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend.